Reebok Delta Stepup bräda

Kontakta oss för offert

Den tidlösa Reebok Step är fortfarande en naturlig del och enormt populär i fitnessvärlden. Fitnesstrender förändras kontinuerligt, men behovet av Reebok Step har alltid funnits där - och det kommer alltid att göra det.


Läs mer

400-211503 Reebok
Världens mest berömda stepbänk infördes i gym för mer än 25 år sedan. Den tidlösa Reebok Step är fortfarande en naturlig del och enormt populär i fitnessvärlden. Fitnesstrender förändras kontinuerligt, men behovet av Reebok Step har alltid funnits där - och det kommer alltid att göra det.

Variation i träning är nyckeln till framsteg och Reebok Aerobic Step gör att inga två träningssesioner är identiska. Detta verktyg är idealiskt för gruppträning till att utföra ett brett spektrum av grundläggande och mer komplexa övningar från cardio (kardiovaskulär) och plyometric träning (skip / hopp) till toning av musklerna i underkroppen. Med sin mångsidighet är detta ett idealiskt redskap för att skapa diversitet i träningen.

Reebok Step Bench är lämplig för utövare på alla nivåer. Den moderna röda och svarta Reebok Step Delta kan kombineras med övningar på träningsmatta, eller användas med hantlar, viktmanschetter eller fotledsvikter, för att få en högre kaloriförbränning. Step Bench är populär på gym, där aerobics utförs med koreograferade övningar i takten till högljudd musik. Reebok Step kommer att förse dig med hård träning på ett coolt sätt.

Reebok Step Delta är robust och tålig för varje utfall och hopp. Den har en halkfri gummiyta och gummifötter, så det enda användaren behöver fokusera på är instruktören och genomförandet av övningen. Stepbänken kan justeras i 3 höjder: 15 cm, 20 cm och 25 cm. Ytan är "bubblat" texturerad/ojämn, och är tillräckligt stor för alla fitnessaktiviteter.

Reebok Step kan lagras i ett Reebok Rack med plats för 10 exemplar.
Clips, plattform och gummifötter kan köpas som tillbehör.

Max användarvikt: 110 kg.
Mått 102 x 38,5 x 25 
Vikt 8 kg 

Liknande produkter

StepUp - Aerobic step
Insportline StepUp - Aerobic step
799 kr 699 kr
0 st
-13%
StepUp Aerobic step AS100
Insportline StepUp Aerobic step AS100
499 kr
0 st
Stepup bräda Multi
Insportline Stepup bräda Multi
1 299 kr
1 st
Abilica StepUp Pro
Abilica Abilica StepUp Pro
1 699 kr
2 st