Välkommen till Sporttema, Din Sportbutik på nätet
Sporttema öppnade 1 dec 2003 och vi har sedan dess framgångsrikt levererat träningsredskap till tusentals nöjda kunder. Vi har i flera steg uppgraderat vår e-handelslösning till dagens system.

Trygghet för kunden och enkelhet är viktiga faktorer.


Sporttemas Affärsidé
Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris via nätet. Vårt mål är att bli det självklara valet när du som kund söker träningsredskap för din träning. Hos oss köper ni inte ett träningsredskap utan en bättre hälsa och en mera vältränad kropp.

Trygghet och Service

Vi nöjer oss inte bara med låga priser och bra utbud.

Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd och kan känna dig trygg i ditt köp. Har ni väl funnit oss ska ni inte behöva söka vidare efter bättre produkter eller lägre priser.

Därför erbjuder vi bland annat:
30 dagars öppet köp, prova varan i lugn och ro hemma. Inte nöjd kan man returnera varan till oss inom 30 dagar i sin originalförpackningen och få sina pengar tillbaka.
Lägsta priset garanti. Du behöver inte söka vidare utan beställ av oss. Finner ni sedan varan till ett lägre pris hos en annan återförsäljare ger vi samma pris + ytterligare 10 % av mellanskillnaden.


Snabb leverans

Sporttema är certifierad av Trygg e-handel
Det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument kan du besöka www.tryggehandel.se


Kontaktuppgifter Kontor:
Sporttema Sverige AB
Drottninggatan 47
374 36 Karlshamn

Tel: 0454-109 20


Lager

Sporttema Sverige AB
Lumavägen
371 47 Karlskrona

Företaget innehar F-skattebevis.
Momsreg nr SE556708812401
Org nr 556708-8124