FINNLO MAXIMUM by HAMMER Dual Station Leg Extension/Curl

42 199 kr

FINNLO MAXIMUM Dual Station Leg Extension/Curl har en unik Dual-funktion som gör att du utföra olika benövningar. Benspark och benböj har förbättrats ytterligare vilket höjer kvaliteten på din benträning rejält.
Läs mer

Klassisk benspark – gymma med toppkvalitet
Bensparken är en grundläggande och mycket populär övning på gymmet. Här kan du träna lårmuskelns fyra huvuden isolerat för en effektiv och målinriktad uppbyggnad av lårmuskulaturen.

Effektiv benböj för trimmade lår
Sittande benböj är ett effektivt sätt att träna lårets baksida. Om övningen utförs i kombination med benspark märker du snabbt resultat i form av större och mer väldefinierade benmuskler.

Två separata viktblock för en balanserad styrketräning
Viktbelastningen hos Dual Station INSPIRE Leg Extension/Curl skapas av två oberoende viktblock (2 x 50 kg), som garanterar en balanserad styrketräning där den starkare kroppssidan inte tar över arbetet från den svagare. För en snygg och vältränad kropp!

Modern design i sportig form
INSPIRE Dual Station Leg Extension/Curl har en sportig och modern design. Konstruktionen är både stilren och robust och lovar hållbarhet och kvalitet.Mer information
Märke FINNLO MAXIMUM by HAMMER
Viktskiva 2 x 50 kg
Justerbar benlyft Ja
Vikt 255 kg
Färg svart
Max kroppsvikt 150 kg
Uppbyggd storlek (L x B x H) 150 x 140 x 157 cm
Leveranstid 6-8 arbetsdagar
Leveransinformation Leverans till tomtgräns (lämna ditt telefonnummer vid beställningen så att vi kan ordna en lämplig leveranstid för dig)

Liknande produkter

Dual Station Inner/Outer
Dual Station Ab/Back
Finnlo Dual Station Ab/Back
42 199 kr
Hemmagym Autark 6800
Finnlo Hemmagym Autark 6800
31 399 kr 28 999 kr
-8%