Dual Station Ab/Back

42 199 kr

INSPIRE by HAMMER hemmagym Dual Station Ab/Back

Med INSPIRE by HAMMER hemmagym Dual Station Ab/Back får du den perfekta träningsmaskinen för att medvetet kunna motverka ryggsmärta.


Läs mer

Genom att kunna träna ryggen och magen får du de perfekta förutsättningarna för en stark hållning och en vältränad kropp.

 

Utöver ryggmusklerna är även magmusklerna viktiga för stabilitet och därför minst lika viktiga att fokusera på.

 

Två övningar i en maskin

För att träna ryggen lutar du dig helt enkelt över bäckenstödet som går att justera i fem steg, tar tag i handtaget och drar dig upp med rak rygg. Med denna övning tränas hela ryggen.

 

Tack vare repet som är fäst i ryggstödet, som även går att reglera i sju steg, kan du enkelt träna din mage. Ta tag i repet och böj överkroppen framåt. Ryggstödet ger dig en stabil hållning för att utföra övningen på ett kontrollerat sätt.

 

Hållare för surfplatta för multimediaunderhållning

Fram på maskinen finns en hållare för surfplattor där din smartphone eller surfplatta passar perfekt. Kolla på dina favoritfilmer eller ladda ner INSPIRE-appen! I appen hittar du träningsfilmer som visar dig hur övningarna utförs korrekt.

 

Två viktblock med 50 kg dragvikt

De två separata viktblocken med en maxvikt på 50 kg vardera ger dig möjlighet att utforma din träning helt efter din egen nivå. Den här maskinen passar även perfekt för nybörjare som förutom att bygga muskler också vill jobba på bättre hållning.

 

Modern design

Den toppmoderna designen hos INSPIRE Dual Station Ab/Back imponerar med sitt kraftfulla och eleganta utseende. Den stabila konstruktionen visar på hög standard och kvalitet.

 

Mer information

Märke Inspire by HAMMER

Viktskiva 2 x 50 kg

Extra vikter ingår Nej

Uppgraderingsbar med extra vikter Nej

Mångfaldigt justerbar hantelställning Ja

Repcrunches (mage) Ja

Vikt 286.0000

Färg svart

Max kroppsvikt 180 kg

Uppbyggd storlek (L x B x H) 200 x 110 x 215 cm

Leveranstid 6-8 Arbetsdagar

Leveransinformation Dörrleverans (Lämna gärna ditt telefonnummer vid beställning så att vi kan ordna ett lämplig leveransdatum för dig.