Spinningcykel Speed Racer S

11 899 kr 9 999 kr

Speed Racers S är en toppmodern träningscykel som låter dig cykla vart du vill i hela världen från ditt eget hem. Tack vare det tunga svänghjulet och den tysta gången får du en bekväm träning.

Läs mer

4859 Hammer

 
Bild

 

 

Extra tålig studioteknik och höghastighetsutrustning

 

Med ett svänghjul på 20 kg får du en jämn gång i de allra högsta hastigheterna.  Oavsett viktminskning, träning eller förberedelser inför nästa cykellopp eller nästa triathlon så är Speed ​​Racer S är din absoluta bästa träningspartner. Den kompatibla fitnessappen Iconsole eller Bitgym ger dig den mest moderna träningsmotivationen och underhållningen. 

image

 

Motståndsjustering för snabba byten

 

En 8-stegs snabb nätkrets säkerställer att önskat motstånd kan ändras snabbt och flexibelt. Till skillnad från den enkla rotationsjusteringen är spärrkretsen för Speed ​​Racer S särskilt bekväm och enkel. Du kan träna på exakta motståndsnivåer och förbättra dig från träning till träning med en annan motståndsnivå. En nödstoppspak ger maximal säkerhet genom att snabbt stoppa svänghjulet. 

 

Bild
image

 

 

Låt inte svetten stoppa dig

 

Speed ​​Racer har mjuk vaddering på armstöden som skyddar dig mot tryckpunkter. Hela styret med flera lägen har en mycket trevlig och svettavvisande yta som fortfarande känns bra även efter långa och intensiva träningspass. Du kan enkelt torka av styrytan med en fuktig trasa efter träning. 

 

Bild
image

 

Toppmodern multimediaunderhållning

 

Njut av den senaste multimediaunderhållningen och den mycket professionella träningsmotivationen! Förutom filmer på YouTube eller  ditt eget musikbibliotek kan du använda din smartphone eller surfplatta för att integrera träningsappar med en live-ruttupplevelse i dina intensiva träningspass. På så sätt tränar du mer realistiskt och håller dig motiverad på lång sikt. Kinomap APP erbjuder en särskilt realistisk liveupplevelse. Anslut bara din surfplatta eller smartphone till träningsdatorn via Bluetooth och förvara den säkert i surfplattahållaren! 

 

Bild
image
 
 
Maximala inställningsalternativ 
 
 
Ergonomin i Speed ​​Racer S är utformad så att både personer mellan  1,55 - 2 meter kan träna bekvämt. Styret på Indoor Cycle Speed ​​Racer S är vertikalt 12 cm justerbart i fyra steg. Ergo-sadeln är justerbar i lutning och höjd (20 cm i 10 steg) samt horisontellt (10 cm steglös) med en snabbjusteringsknapp. Sportsstyret på Speed ​​Racer S har också olika grepppositioner för långa och korta armar.

 

Bild
image

 

 

 Fakta och egenskaper:

 

 • LCD-Skärm
 • Hållare för surfplatta
 • 8 motståndsnivåer
 • 20 kg svänghjul ger jämn gång
 • Magnetiskt motstånd garanterar en tyst gång
 • Kompatibel med pulsband
 • Sadel justerbart horisontellt och vertikalt så du sitter bra
 • Sadel och styre med justerbar lutning
 • Fötterna kan justeras om golv etc inte är plant
 • Transporthjul fram för att enkelt kunna flyttas
 • Max användarvikt 130 kg
 • Avstånd mellan pedaler ca 17 cm
 • Vikt 55 kg
 • Mått LxBxH 160 x 62 x 110 cm

 

 

Bo Hansen frågade för 7 månader sedan
kan Kinomap automatisk styre modstanden på denne cykel
Butiken svarade

Nej, denne har manuelt justerbar modstand.


Liknande produkter

SpeedBike CRT
Hammer SpeedBike CRT
12 999 kr 10 999 kr
0 st
-15%
Speedbike CRS3
Hammer Speedbike CRS3
10 799 kr 8 999 kr
1 st
-17%
Speedbike Pro
Hammer Speedbike Pro
18 399 kr 17 499 kr
1 st
-5%
Abilica WinRacer
Abilica Abilica WinRacer
8 999 kr 8 499 kr
1 st
-6%