Stakmaskin SKI2000

13 999 kr

Nu kan du göra din stakträning i hemmet. Denna maskin bygger effektivt din kondition och förbättrar dina resultat i skidspåren.
Läs mer

Stakmaskin i SPORTline SKI2000

Nu kan du träna i alla väder! Stakmaskin inSPORTline SKI2000  låter dig träna stakning som känns som i skidspåret! Det låter dig träna din stakteknik, vilket förbättrar din kondition, styrka och fart i spåret. Den passar dock inte bara för skidåkare – den är också perfekt för dig som vill stärka överkroppen! Tack vare det unika luftmotståndssystemet (med 9 motståndsnivåer ) känns det som en vertikal roddmaskin. Du kan antingen montera stakmaskinen på en väggen eller placera den på den medföljande plywoodbasen och ställa den praktiskt taget var som helst i ditt hem. 

Tack vare det unika luftmotståndssystemet behöver du inte koppla in maskinen till ett eluttag. För att göra din träning mer mångsidig har maskinen 7 olika program som du lätt kan växla mellan på en lättläst skärm. Huvudfunktionen hos denna maskin är intervallprogram som möjliggör effektiv kaloriförbränning. Du kan också ställa in ett träningsmål. Stakmaskin SKI2000  är inte bara lämplig för dig som behöver träna för ett längd- eller skidskyttelopp. Den är också perfekt för dig som vill förbättra sin kondition eller bli av med fett. Och det bästa är att den kan användas året runt!

 

 /></p> <p><img src=


Liknande produkter

Skitrainer S100 PRO
Master Fitness Skitrainer S100 PRO
16 200 kr
Abilica XC-Classic 2000
Abilica Abilica XC-Classic 2000
13 999 kr
Abilica XC-Classic 2000 FloorStand
Abilica XC-Classic 2000 Complete