PUSSELMATTOR BUDO-NORD Svart/Grå 40 mm

999 kr

Budo-Nord pusselmattor är mycket stötabsorberande utan att vara för mjuka. Budo Nord har också utvecklat en tandning som har hög rivhållfasthet vilket är viktigt när pusselmattan skall läggas ut och tas upp vid upprepade tillfällen.

 


Läs mer

40007-003-40
Fysisk aktivitet kan slita brutalt på kroppen. Anklar, knän - faktiskt alla leder belastas hårt av de enorma krafter under fysisk aktivitet. I många sporter skyddas foten - och därmed lederna av olika stötdämpande system som är inbyggda i skorna. De flesta kampsporter utövas med bara fötter, och absorptionen av stötar måste göras av något annat än en sko. Det måste göras genom mattan.

Bara detta skulle vara skäl nog att välja BUDO-NORD pusselmattor som är tillverkade helt i stötdämpande polymer. Budo-Nord pusselmatta har också nyutvecklat ett pusselmönster till våra pusselmattor som dramatiskt förlänger mattans liv samt gör dem lättare att montera och demontera.

Vid val av mattor, är det lätt att kanske köpa en produkt som inte kan användas på offentliga platser eftersom de bryter mot brandföreskrifter och inte överensstämmer med CE-reglerna. Även om mattan inte ska användas i offentliga miljö, vill du inte ha en produkt som är en brandrisk och kanske också innehåller toxiner och skadliga tungmetaller.

Budo-Nord pusselmatta uppfyller kraven för CE-direktiv EN-71 och har passerat EN71 del 2:2003 brandtest. I själva verket är Budo-Nord pusselmattor är så säkra att de är certifierade att användas i förskolor!

Budo-Nord pusselmattor är lätta att använda. Inga särskilda förberedelser behövs. Mattorna kan läggas ut på alla släta ytor. Monteringen är enkel och kan ske utan tidigare erfarenhet. Innan du monterar en matta på golvet, torka av golvet och ta bort alla lösa objekt. Börja i mitten och arbeta dig utåt. Torka av mattorna innan du staplar för dem för lagring. Stapla dem så att ingen enskild kant sticker ut. Om mattorna är smutsiga rengör du dem med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel. Om det behöves en grundlig rengöring, tvätta dem en i taget med varmt vatten med ett milt rengöringsmedel.

Mattorna är lätt att skära med en mattkniv. Praktiskt om du vill arbeta dig runt pelare, eller om du vill ha en rak kant.

Budo Nord mattorna är mycket stötabsorberande utan att vara för mjuka. Budo Nord har också utvecklat en tandning som har hög rivhållfasthet vilket är viktigt när mattorna skall läggas ut och tas upp vid upprepade tillfällen.

Budo-Nord pusselmatta, både 23 mm och 40 mm används förutom i dojon och träningslokalen vid mängder av olika event både inne- och utomhus.

Budo-Nord pusselsmatta 40 mm är idealisk för sporter där mycket kast och brottning förekommer, som Grappling, MMA, etc.

Budo-Nord pusselmatta finns i tjocklekarna 23 mm och 40 mm.(mjukare) alla mattor kan fås med olika färger på var sida. Vissa mattor är normalt lagervara (se nedan). Övriga färger är beställningsvara, då mot längre leveranstid.

TEKNISK INFORMATION:
Storlek: 
100x100 cm + / - 2 mm.

Tjocklek: 
40 mm + / - 1 mm.

Vikt: 
40 mm: Ca 3,4 kg/st

Densitet: 
40 mm: 85 kg/m3.

Flammtestad och godkänts 
enligt EN71 del 2:2003

CE - EN-71.

Giftfri.

Ingen lukt.4
 
DENNA VISAR BILD RÖD/BLÅ MEN ÄR SVART/GRÅ 

Liknande produkter

Alex Gymgolv
Alex Alex Gymgolv
495 kr
2 st
Lyftarplattform Komplett
Workhouse Lyftarplattform Komplett
8 995 kr
0 st
Abilica GymFloor ECO
Abilica Abilica GymFloor ECO
499 kr
1 st