Promenadband platt modell hopfällbart

7 249 kr

Modernt och kompakt promenadband som kan användas under skrivbordet, framför din TV och när det inte används kan det enkelt fällas ihop och tar mycket liten plats. Hastighet 0,5 - 6 km/h. Kontrolleras med fjärrkontroll eller app i din smartphone. 
Läs mer

TM-WPAD Gymstick
Gymstick Walking är för alla som vet att de borde göra något för sig själva, de har bara inte tid eller humör för det. Gymstick Walking är smal, liten och hopfällbar, lätt att ta fram framför TV:n eller under skrivbordet och sedan ta tillbaka den till garderoben eller under sängen etc. 

Hur långt kan du gå med Gymstick Walking Löpband under din arbetsdag? 
Att sitta under lång tid ensidigt är inte bra för kroppen och gör muskler och leder stela. Förändringar i arbetsställningar, arbetsbrott och pendling under dagen lindrar symtomen på ensidiga ställningar. Ett innovativt och modernt löpband för kontorsbruk där du vill investera i dina anställdas fysiska aktivitet och välbefinnande. Fantastisk modern design kombinerad med mångsidiga funktioner gör Gymstick Walking till ett säkert och stimulerande löpband för aktivt kontorsarbete. Att gå på löpbandet håller ditt sinne uppdaterat, så att du kan prestera bättre på jobbet och öka din arbetseffektivitet. 

Gymstick Walking utvecklar muskler i underkroppen, stimulerar blodcirkulationen, ämnesomsättningen och energiförbrukningen. Walking kommer med en fjärrkontroll som gör det enkelt att justera mattans funktion och hastighet. Dessutom kan enheten styras av en mobiltelefon (Anroid / iOS). 

Information från konsolen: tid, hastighet, avstånd, kaloriförbrukning och steg. Gåbandet är kompakt och lätt så det passar enkelt in i arbetsstationen. Bältet fälls bekvämt från mitten vilket gör det lättare att förvara och överföra.

Fakta och egenskaper
• Maximal användarvikt 100 kg.
• Produktstorlek: 143,2 x 54,7 x 129 cm.
• Produktvikt 31 KG
• Fjärrkontroll och mobilapplikation
• Minsta gånghastighet 0,5 km / h och högst 6 km / h
• Barnlås
• Överhettningsskydd

KONSTRUKTION
Gymstick satsar på enkelhet, det finns ingen komplicerad instrumentpanel, inget handtag. Hela enheten baseras huvudsakligen på en kvalitetsdesign av gåbandet i aluminiumramar. IML-ytbehandling används för att bilda en frontpanel av metallyta. En LED-display för grundläggande information placeras också på denna yta.

Aluminiumlegeringen är extremt slitstark, men också otroligt lätt. Detta och möjligheten att fälla bältet i kompakta dimensioner med några få rörelser, gör det enkelt att hantera enheten. Små hjul inbyggda i frontpanelen kan också användas för att flytta. Efter träningen fälls bandet ihop på mitten och är lätt att förvara.


KONTROLLERA
Hur man styr ett promenadband utan en klassisk panel? Helt enkelt med hjälp av en väl ordnad fjärrkontroll som du enkelt kan dölja i fickan. Du hittar start / stopp-knappen, öka / minska hastigheten och växla läge. Genom att parkoppla löpbandet till din telefon eller smart TV kan du också se statistik och träningsloggar.


Två hastighetslägen
Det finns två träningslägen, det första inkluderar manuell hastighetsstyrning via fjärrkontrollen. Det mer avancerade läget är den patenterade Adaptive Speed ​​Control, som automatiskt justerar hastigheten efter din takt.


FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER
• Walking löpband
• Fjärrkontroll
• Laddare och kabel
• Nyckel
Helena Christell frågade för 1 månad sedan
Hur mycket låter den när man går på den? Kan den ställas på högkant när den är hopfälld?
Butiken svarade

Bandet har ett ljud från motorn och bandet samt dina steg. Det kommer man inte ifrån helt. Det är inget högt ljud. 


Liknande produkter

Neblin Löpband med sidoräcke
Insportline Neblin Löpband med sidoräcke
9 999 kr 8 999 kr
3 st
-10%
Promenadband Excel Run (utan motor) - gåstavar
1 st
-20%
WalkingPad 4.0
Christopeit Sport WalkingPad 4.0
4 599 kr 3 999 kr
20 + st
-13%
Löpband CS 3000
Christopeit Sport Löpband CS 3000
4 999 kr 3 999 kr
10 + st
-20%