Vattenroddmaskin WP5000

14 999 kr 9 999 kr

Vattenroddmaskin i trä - levereras färdigmonterad. Bara att fylla på vatten och koppla in strömadaptern så är du igång. Stilren design som smälter in i hemmet. Tillverkad av massivt bokträ.
Läs mer

2265 Christopeit Sport

Med roddmaskinen WP 5000, som är gjord av massivt bokträ och har en stabil design, simuleras en autentisk och ledvänlig roddträning tack vare det innovativa motståndssystemet bestående av en kombination av vatten och direkt justerbart magnetiskt motstånd.

 

Du bestämmer träningsintensiteten i första hand av styrkan på ditt drag (snabbt, intensivt drag för att bygga muskler, långsamt drag för att bygga uthållighet). Mängden vatten i den extra stora vattentanken (ca Ø 57 cm) kan regleras fritt. Det slitagefria, 16-stegs magnetiska bromssystemet ger ännu mer flexibilitet, vilket, förutom vattentätheten, erbjuder ett direkt och enkelt sätt att ändra motståndet omedelbart genom att helt enkelt vrida på den yttre ringen. Med en sitthöjd på 30 cm går du enkelt av och på. Den 95 cm långa roddskenan, komfortsätet med kullagrade rullar och de justerbara fotstöden med säkerhetsband gör att personer från 150 cm till 220 cm och upp till en maximal kroppsvikt på 150 kg kan träna flytande och säkert.

 

Den moderna datorn registrerar alla relevanta träningsdata som: tid över 500 m, hastighet i km/h, träningstid, distans, ca kaloriförbrukning, puls, totala roddslag, roddslag per minut, nivå av magnetiskt motstånd - antingen som statisk display eller i alternerande läge - anpassningsbar genom att trycka på datorn. LED-displayen ser till att data är lätt att läsa i alla ljussituationer. Du kan säkert fästa din smartphone eller surfplatta till surfplattans hållare.

 

Det innovativa, kullagrade glidsystemet i kombination med snabbfästen gör att roddmaskinen kan skjutas ihop snabbt och enkelt för platsbesparande, vertikal förvaring med en höjd på endast ca 140 cm. Genom att skjuta ihop sitsen låses sitsen samtidigt, så att den behåller sin position även i vertikalt läge. De tre transporthjulen - varav en kan vridas 360° - möjliggör enkel förflyttning i vertikalt läge - så att roddmaskinen hittar sin plats i nästan varje bostadsutrymme.

Dessutom har WP 5000 Bluetooth-anslutning enligt nuvarande 4.0-standard, med vilken du kan koppla pulsbältet som finns från Christopeit Sport. Dessutom är enheten kompatibel med Kinomap-appen. Detta gör det möjligt att träna på ett underhållande sätt med Android- eller iOS-enheter och att spara träningsdata. Efter den kostnadsfria testfasen kan Kinomap-appen köpas mot en avgift².

Hemsportträning med roddmaskinen WP 5000 innebär: roddträning oavsett väder för att effektivt stärka hela kroppen, det kardiovaskulära systemet, förbättra allmän uthållighet och prestanda, kombinerat med maximal flexibilitet på din enhet med modern design och up-to-date Utrustning.

 

Fakta och egenskaper

 • Display som visar tid, hastighet, distans, antal roddtag, tid per 500,m, drag per minut, scan samt status för Bluetooth
 • 16 motståndsnivåer
 • Motstånd kombinerat vatten och magnet
 • Uppfällbar för att spara plats när den inte används
 • Mottagare för trådlöst pulsbälte med Bluetooth
 • Hållare för mobil/surfplatta
 • Anslutning till Kinomap
 • Vikt 35 kg
 • Mått LxBxH 213x55x60 cm
 • Mått uppfälld LxBxH 60x55x138 cm
 • Max användarvikt 150 kg
Anne frågade för 3 månader sedan
Hi, could I know the warranty policy? is there a 2 years warranty applied on WP5000?
Butiken svarade

Hi!

Thank you for your question!

Yes, there is a 2 year warranty on the products from Christopeit Sport.

You can read more regarding the warranty on our different product if you follw this link: https://sporttema.se/sv/page/kopvillkor

Peter Krarup frågade för 6 månader sedan
I skriver WRT2000 i overskriften, og WP 5000 i teksten. Dert er en Christopeit WP5000 ikke?
Butiken svarade

WP2000 omdøbt til WP5000, det er den samme maskine. Navnet er opdateret.

Siri frågade för 7 månader sedan
Hva får plass i netbredd/mobil holderen? Det kan se ut som om holderen er justerbar, så jeg lurer på om iPaden min får plass der.
Butiken svarade

Mobil/iPad får plass. 

Alice Tiedemann frågade för 8 månader sedan
Hvor mange liter vand kan der være i tanken
Butiken svarade

Max 15 liter


Liknande produkter

Cambridge II Roddmaskin Svart
Christopeit Sport Cambridge II Roddmaskin Svart
4 399 kr 2 499 kr
7 st
-43%
Roddmaskin Horse Glider
Christopeit Sport Roddmaskin Horse Glider
3 299 kr 1 599 kr
3 st
-52%
Roddmaskin Como Svart
Christopeit Sport Roddmaskin Como Svart
9 349 kr 6 999 kr
3 st
-25%
Roddmaskin Accord
Christopeit Sport Roddmaskin Accord
4 999 kr 3 799 kr
4 st
-24%