Löpband Performance - Höga betyg i test

31 299 kr

Modernt multimedia-löpband med multimedia inbyggt i displayen. Testat av erfarna löpare i 120 timmar och har fått mycket höga betyg.
Läs mer

3513 Hammer

Rekommenderade tillbehör

Testmagasinet ETM Testmagazin i Tyskland har fått 12 erfarna testare att använda den under en period av fyra veckor för att avgöra om det också är i hög klass när det gäller träningsprestanda - efter mer än 120 timmars gång, jogging och löpning kan vi bedöma! Testresultat 94,1 av 100%.

 

 

Den perfekta personliga tränaren

Med sitt multimediapaket och den centrala Android-pekkonsolen är du alltid ansluten till träningsvärlden, även under träningen, och lämnar ett bestående intryck. Den extra stora löpytan säkerställer den nödvändiga säkerheten och styrelementen med en knapptryckning för önskad träningsintensitet med ett knapptryck. Ett högpresterande löpband - designat för att få ut det mesta av dig!

 

Ansluten till världen

Gilla under träningen

Dela träningsbilder och videor direkt med dina vänner och bekanta och få de motiverande feedback, även under din träning, direkt på ditt löpband. Med de viktigaste sociala medieplattformarna som Facebook, Instagram, Twitter och YouTube kan du ta din löpande prestanda till en ny nivå genom att presentera den för din gemenskap och dela den med familj och vänner. Du kan använda webbläsaren för att få användbara löptips under träningen, beställa nya löparskor direkt eller leta efter recept för en smoothie eller mellanmål efter träningen. 

 

Med din egen musik, Netflix och Spotify

För din träning hemma

Den smarta konsolen har också en USB-laddare för din smarta enhet, samt ett integrerat ljudsystem för en motiverande power-workout till din favoritmusik, som kan spelas direkt via Spotify eller ljudingången via stereohögtalarna. 

 

 

Stor och ögonvänlig 10,1 tums skärm

FINNLO Performance ger ett tydligt uttalande för en ny generation löpband och erbjuder dig hela prestandapaketet med sin innovativa och mycket användarvänliga Android TFT-Touch fitnessdator. Gör fitness till din livsstil och träna i snabbfältet. Du har alltid tillgång till din prestanda/data på den stora 10,1-tumsskärmen. 

 

Ännu mer underhållning med skärmspeglingsfunktionen

Med Bluetooth-anslutning och Wi-Fi

Ett Bluetooth-gränssnitt för att koppla din SMART-enhet som smartphone eller surfplatta och ett Wi-Fi-gränssnitt ger dig otänkbara möjligheter och hela utbudet av modern anslutning. Med skärmspeglingsfunktionen kan du spegla innehåll och appar som Kinomap och ZWIFT från en kompatibel surfplatta / smartphone till skärmen på löpbandet Perfomance. Snabbt och enkelt utan kabelanslutning. Din fördel: Du har ytterligare installerade appar och innehåll tillgängligt på din surfplatta / smartphone som inte är installerade på löpbandets dator. Innehållet från surfplattan speglas direkt på löpbandets display. Din mobila enhet ligger säkert i den integrerade hållaren.

 

Appstöd

För ännu roligare under din träning

App-funktioner för ditt löpband FINNLO Performance ger dig den boost du behöver för att uppnå dina mål medan du har kul och njuter av att springa. Idag joggade vi genom Paris gator och imorgon gick vi på nära håll genom Grand Canyon. Med rätt app är världen vid dina fötter.

 

Skapad för optimal ledavlastning

Hälsorienterad löpträning med din prestation

Den kraftiga och 3,1 mm tjocka Ortho-slitbanan på FINNLO Performance i kombination med 8-punktsdämpningssystemet låter dig landa mjukt och känns behagligt naturligt. Detta har en positiv effekt på hela ditt muskulära system, förbättrar din löpdynamik och lindrar belastningen på dina fötter, knän och höfter samt din ryggrad. En känsla av att gå på moln - helt enkelt himmelsk!

 

Löpbandet "Performance" älskar din löpstil

Lämplig för nybörjare och proffs

Bestäm din personliga löpupplevelse och därmed din egen personliga takt! Oavsett om du är en passionerad långdistanslöpare och maratonentusiast, ambitiös och prestationsorienterad sprinter eller rehabiliterings- och hälsoidrottare. FINNLO Performance är ett allround-band, från rehabilitering till sport i toppklass. Löpning, jogging, promenader - den variabla träningspartnern för alla.

 

Obegränsad prestanda för alla krav

Kraftmotor i toppfart

Med den effektiva, viskande tysta och perfekt samordnade 3,5 hk motorn, som uppnår en maximal effekt på 9 hk, erbjuder FINNLO Performance dig ett brett hastighetsområde från 0,8 km / h till 22 km / h. Detta innebär att ditt löpband FINNLO Performance är lika lämpligt för rehabilitering och sport i toppklass och med sin exakta justering av löptakt i steg om 0,1 km / h säkerställer du en hälsoinriktad löpträning.

 

Gränslös hastighet

Åtta hastighetslägen med "ett klick"

Enkel hastighet och lutning. Din löpträning drar nytta av den högkvalitativa tekniken i FINNLO Performance. Med de mjuka direktvalsknapparna kan du ändra hastighet och lutning med bara ett knapptryck. Den snabba växlingen säkerställer ett varierat träningspass med olika intensitet, som simulerar jogging utomhus. Med hjälp av snabbvalsknapparna kan du ställa in lutningen elektroniskt över 15 lutningsnivåer (max. 12%) och därmed förbereda dig optimalt för bergsåkningar och vandringsturer. 

 

 

Fakta och egenskaper

 

 • 10,1 tums TFT pekskärm med hög upplösning
  Kör underhållning som tex skärmspegling från surfplatta, spegla direktsända rutter etc.
 • Display som visar tid, distans, hastighet, puls, träningsprogram, multimedia mm.
 • Hastighet 0,8-22 km/h
 • 25 träningsprogram
 • USB-laddare
 • Anslutning via Bluetooth och Wi-Fi
 • Hållare för surfplatta
 • Motor peakeffekt 9 HK, normal effekt 3,5 HK
 • Mottagare för trådlöst pulsbälte
 • Stabil konstruktion i studiokvalitet
 • Uppfällbart för att spara plats
 • Transporthjul för att kunna flyttas
 • 12 % lutning
 • Löpyta på 152x52 cm
 • Mått 200x90x135 cm
 • Mått uppfälld 112x94x180 cm
 • Max användare 160 kg
 • Vikt 122 kg

 


Liknande produkter

Löpband Q Vadis 7.0
Hammer Löpband Q Vadis 7.0
21 599 kr
1 st
HAMMER Q.Vadis 3.0 Löpband
Hammer HAMMER Q.Vadis 3.0 Löpband
14 999 kr 9 999 kr
7 st
-33%
Löpband TM650S
Christopeit Sport Löpband TM650S
8 799 kr 5 499 kr
1 st
-38%
Löpband T20i
Insportline Löpband T20i
10 900 kr 9 999 kr
4 st
-8%