Life Runner LR22i TFT Löpband

21 599 kr 16 999 kr

Life Runner LR22i TFT Löpband har en hög kvalitet från Hammer - en prisvinnare med hela 18 träningsprogram. 10 tums touch-display, multimedia och appar. 0,8-22 km/h. Bra dämpning - som att löpa i skogen!
Läs mer

Rekommenderade tillbehör

Produktinformation

Life Runner LR22i TFT

Träna hemma i alla väder.

Multimedielöpbandet LR22i TFT ger din träning en rejäl skjuts!

Ta din passion för löpning till en ny nivå! Med det moderna löpbandet HAMMER LR22i TFT är det enkelt att nå dina konditions- och löpmål. Du får en enastående löpupplevelse inom hemmets fyra väggar oavsett väder. Med det omfattande multimediepaketet och de förinstallerade apparna blir en löptur på LR22i TFT aldrig långtråkig. Den stora touchdisplayen ger dig hela tiden information om din prestation. Den kompakta konstruktionen hjälper dig att stuva undan löpbandet med några enkla handgrepp efter användning.

 

Stort programutbud för din löpträning

Träna omväxlande med LR22i TFT

LR22i TFT har ett extra generöst programutbud! Under löpträningen har du tillgång till hela 12 förinställda program: Cardio Check, Hills, Fitness Test, Cross Country, Lose Weight, Interval Training, Speed Drill, Hill and Back, Power Walk, Pyramid, Glute Workout och Calorie Burn. Välj ett program och kör igång! Vill du ha en utmaning och se hur du står dig i en tävling? Löpbandet ger dig möjlighet att springa mot datorn. Du tävlar helt enkelt mot löpbandets dator och försöker springa snabbare än systemet. Det är bara ett exempel på hur omväxlande och tävlingsinriktad konditionsträning på hemmaplan kan vara!

 

XXL TFT touchdisplay

Koll på allt med 10 tum

Den 10 tum stora TFT touchdisplayen och Android-programvaran låter dig utnyttja hela multimedie- och underhållningsutbudet under din träning. Datorkonsolen på LR22i TFT är försedd med en surfplattehållare, aux-anslutning och en anslutning för usb-laddare, så att du alltid har tillräckligt med ström för din favoritunderhållning under löpträningen.

 

Förinstallerade appar för den bästa underhållningen

Youtube, Spotify, Facebook, Twitter, Chrome, Netflix och Amazon Prime Video ger dig ett brett utbud av motiverande förinstallerade appar som ger dig all tänkbar information och underhållning under träningen.

 

Kolla på Youtube-klipp, spela din favoritspellista på Spotify eller dela dina träningsresultat med dina vänner. Löpbandet HAMMER LR22i TFT ger massor av möjligheter tack vare den intuitiva touchdisplayen.

 

Upplev liverundor med Bluetooth-teknik och träningsappar

Kompatibel med Kinomap och BitGym

Spring spännande och utmanande rundor med livekänsla och njut av en motiverande träningsmiljö! Träningsdata kan naturligtvis sparas så att du kan jämföra och dokumentera dina resultat. Aldrig tidigare har det varit lika spännande, varierande och motiverande att träna hemma. Appen Kinomap ger en mycket realistisk upplevelse av sträckan: I uppförsbackar ökar motståndet automatiskt och i nedförsbackar minskar det. Tillval: KinoMap live-events för gruppträning, löpning, tävlingar och priser.

 

Via den integrerade usb-anslutningen laddas din smartphone eller surfplatta automatiskt under träningen, så att den är klar att använda efter passet.

 

XXL-löpyta för träning med extra komfort

152 x 51 cm stort löpband

Löpbandet tål mycket hög belastning och har en generös löpyta på 152 x 51 cm. Med en maximal användarvikt på 130 kg får även storvuxna personer en helt naturlig, bekväm och autentisk löpupplevelse. Bredden är hela 51 cm och de stabila och rejäla sidoytorna ger goda förutsättningar för en säker och stabil löpträning. Löpbandets ruggade ytskikt ger ett fint grepp under löpningen och förhindrar att du glider eller halkar.

 

Super Soft-löpyta ger träning som är skonsam mot lederna

Den stötdämpande Super Soft-ytan ger en realistisk löpkänsla och en löpning som är lika skonsam för lederna som den mjukaste skogsstig. Den ger även en komfortbetonad känsla när du springer längre sträckor – för en härlig löprunda på hemmaplan!

 

Full fart i din löpträning

Träna med topphastighet

Motorn hos LR22i har en kontinuerlig effekt på 2,5 hk och ger dig ett hastighetsspann mellan 0,8 och upp till 22 km/h. Hastigheten kan ställas in exakt i steg om 0,1 km/h, vilket ger dig alla förutsättningar för en hälsosam löpträning med LR22i. Lutningen (upp till 12 %) kan ställas in i 12 lägen. Hastighet och lutning ställs in via TFT-bildskärmen eller tryckknapparna. Oavsett om du är nybörjare i löpspåret eller elitidrottare anpassar sig LR22i exakt till din nivå.

 

Hälsosam och kaloriförbrännande löpträning

För en hälsosam och effektiv löpträning är pulsen under belastning avgörande. Olika funktioner låter dig mäta pulsen kontinuerligt – antingen med handpulssensorerna vid powerwalk eller med bröstbandet (tillval).

 

Mobil Space Saving-design:

Fällbar via två handtag

Om du bor i lägenhet har du ofta begränsat med utrymme. Löpbandet HAMMER LR22i TFT tar avsevärt mycket mindre plats än konventionella löpband. Dessutom kan löpbandet enkelt fällas ihop med några enkla handgrepp efter träningen, så att det tar ännu mindre plats i lägenheten.


Fakta och egenskaper

• 10-tums touch skärm med appar som visar tid, hastighet, distans, incline (lutning) kaloriförbrukning och puls

• 12 träningsprogram varav 4 pulsstyrda träningsprogram håller motivationen uppe
• Hastighet 0,8-22 km/t
• Motor på max 6,5 hk med låg ljudvolym
• Normal/kontinuerlig motoreffekt 2,5 hk
• Löpmattan är 152x52 cm
• Elektroniskt justerbar lutning 0-12 %
• Transporthjul för att enkelt kunna flyttas
 •Dämpkuddar under löpmattan ger god dämpning
• Mottagare för trådlöst pulsbälte (tillbehör)
• Säkerhetsnyckel för din säkerhet
• Mått LxBxH 199x85x152 cm
• Mått uppfälld LxBxH  140x85x155 cm
• Vikt 70 kg
• Max Personvikt: 130 kg


Liknande produkter

Technum BT Löpband
Finnlo Technum BT Löpband
16 200 kr 13 999 kr
2 st
-14%
Löpband TR 8000
Finnlo Löpband TR 8000
46 499 kr 43 999 kr
1 st
-5%
Vision T60 Löpband
Vision Fitness Vision T60 Löpband
62 375 kr
0 st