-38%

Pumpset Pro 20 kg

1 599 kr 999 kr

Barpump set som passar utmärkt i gruppträning såväl som själv i hemmet. Stången på 140 cm har gummibeklädd yta för behagligt grepp.
Läs mer

61057PU Gymstick

Pumpset Pro 20 kg - Din Ultimata Partner för Kraftfull Träning Letar du efter ett komplett och effektivt träningsredskap som kan hjälpa dig att bygga styrka och muskler? Då är Pumpset Pro 20 kg det perfekta valet för dig! Med sin högkvalitativa stång och vikter ger detta pumpset dig alla verktyg du behöver för att ta din träning till nästa nivå.

 

Varför välja Pumpset Pro 20 kg?

Pumpset Pro 20 kg är utformat med enastående precision för att erbjuda dig den bästa träningsupplevelsen. Det är en allt-i-ett-lösning som inkluderar en robust stång och en variation av vikter för att möta dina specifika träningsbehov. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren träningsentusiast, kan du dra nytta av detta pumpset för att uppnå dina träningsmål.

Med en vikt på 20 kg är detta pumpset perfekt för att träna hela kroppen. Du kan enkelt anpassa belastningen genom att lägga till eller ta bort vikter från stången. Detta ger dig möjlighet att utmana dina muskler och gradvis öka motståndet när du blir starkare. Oavsett om du vill bygga muskler, bränna fett eller förbättra din uthållighet, kommer Pumpset Pro 20 kg att vara din pålitliga partner på träningsresan.

 

Funktioner och Fördelar

Pumpset Pro 20 kg är utrustat med flera imponerande funktioner som gör det till ett utmärkt val för seriösa träningsentusiaster:

 

Högkvalitativ Stång:

Stången som medföljer detta pumpset är tillverkad av högkvalitativt material och har utformats för att vara robust och hållbar. Den erbjuder ett bekvämt grepp och ger dig stabilitet och kontroll under dina lyft. Stången är utformad för att klara av intensiv träning och kommer att vara din pålitliga följeslagare under många år framöver.

 

Justerbart Viktsystem:

Viktsystemet i Pumpset Pro 20 kg är designat för enkel anpassning. Du kan enkelt lägga till eller ta bort vikter från stången för att anpassa belastningen efter dina individuella behov och träningsnivå. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att gradvis öka intensiteten i din träning när du blir starkare.

 

Hållbara Vikter:

Vikterna som medföljer detta pumpset är tillverkade av högkvalitativt material och är konstruerade för att vara hållbara och tåla tuffa träningspass. De är noggrant kalibrerade för att ge dig jämn fördelning av vikten och säkerställa optimal prestanda under dina lyft. Vikterna är även enkla att sätta på och ta av från stången, vilket sparar tid och gör din träning smidigare.

 

Beställ ditt Pumpset Pro 20 kg idag

Om du är redo att ta din träning till nästa nivå och investera i ett högkvalitativt och mångsidigt pumpset, är Pumpset Pro 20 kg det perfekta valet för dig. Med sin robusta stång, justerbara viktsystem och hållbara vikter kommer detta pumpset att bli din ultimata partner för att bygga styrka och muskler.

Beställ ditt Pumpset Pro 20 kg idag och få möjlighet att träna när det passar dig bäst. Vi erbjuder snabba leveranser och en säker betalningsprocess för att göra din köpupplevelse smidig och bekväm. Ta steget mot en starkare och friskare kropp och låt Pumpset Pro 20 kg bli din följeslagare på träningsresan. Kom igång med din träning redan idag!

 

Fakta  

Stångens längd 140 cm

Diameter 30 mm 

Levereras med vikter och säkerhetslås

Total vikt stång och vikter 20 kg

 

lisbeth börjesson frågade för 2 veckor sedan
Vad är ytmaterial på vikterna?
Butiken svarade

Någon form av PVC/Gummi

Kenneth Wielinder frågade för 4 månader sedan
Är vikterna gummerade? Visst är det snabblås som medföljer. Vad kostar det att köpa till 2 st 10 kg viktskivor?
Butiken svarade

Det är gummi på. 
Snabblås medföljer. 

Vi har inte lösa viktskivor i samma modell tyvärr. 

Viktskivor i stål 30 mm passar 


Liknande produkter

Abilica Pumpset
Abilica Abilica Pumpset
999 kr 949 kr
3 st
-5%
Viktskiva 30 mm 10 kg
Insportline Viktskiva 30 mm 10 kg
699 kr
2 st
Viktskiva 30 mm 5 kg
Insportline Viktskiva 30 mm 5 kg
499 kr
9 st