-38%

Hantelset 20 kg

1 299 kr 799 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 799 kr

Hantelset 20kg med enkel och snabb på och avsättning av plattor så att du kan variera vikt anpassad för specifika övningar.

Läs mer

6723 Hammer

Detta hantelset är det perfekta tillskottet till din träningsutrustning. Knappast någon annan variant är lika varierad och effektiv som fri styrketräning. Med de enklaste övningarna kan du ställa in riktad och effektiv muskelstimulans genom koordinerande krav och därmed kompensera för obalanser i kroppen.

20 kg-uppsättningen består av en hantel med 6 viktplattor. Det räfflade handtaget passar perfekt i handen och säkerställer nödvändigt grepp under träningen. Stjärnlås med gummiinsatser skyddar vikterna mot oavsiktlig skruvning och håller skivorna på plats. Genom att snabbt och enkelt öppna låsen kan viktplattorna minskas eller läggas till för varje övning. Mindre muskelgrupper som till exempel axel kräver en lägre träningsvikt än den stora bröstmuskeln. Uppnå träningsmål som muskeluppbyggnad och definition, eller kompensera specifikt för muskelsvagheter. Ingenting står i vägen för styrketräning i ditt egna hem.

 

Fakta och egenskaper: 

 

  •  Total vikt 20kg
       6 viktplattor
  • Räfflat handtag för bra grepp
  • Stabilt stjärnlås

Liknande produkter

Hantelset 15 kg
Hammer Hantelset 15 kg
759 kr
Hantelset 30 kg 1 par
Hammer Hantelset 30 kg 1 par
1 999 kr 1 799 kr
-10%
Hantelset 10 kg
Hammer Hantelset 10 kg
539 kr